Vesiliikunta

Vesiliikuntaa kaikille

Tervetuloa liikkumaan!

Vesi on mainio harjoittelupaikka kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille. Aloittelevalle kuntoilijalle se on myös yksi turvallisimmista tavoista aloittaa liikunta. Vesi antaa hyvän vastuksen eivätkä nivelet joudu suurelle rasitukselle. Juokseminen ja hyppiminen onnistuvat hyvin vedessä, vaikkei niitä kuivalla maalla pystyisi tekemään. Hyväkuntoiselle vesi tarjoaa innostavan ja haastavan elementin ylläpitää ja kohottaa kuntoa. Uimataito Kissankellon vesiliikunnassa ei ole pakollinen.

 

Kissankellon allasvesi on mukavan lämmintä: 30–32 astetta. Lämpimän veden ansiosta taustaltaan erilaiset asiakkaat pystyvät harjoittelemaan vedessä. Vinon altaanpohjan syvyys on 1–1,5 metriä, joten kaikille löytyy sopiva harjoittelusyvyys. Allashissin avulla muun muassa pyörätuolin käyttäjät pääsevät turvallisesti altaaseen.

 

Kissankellon kaikissa allasryhmissä harjoitellaan perus- ja lihaskuntoa. Jumppiin kuuluvat alkuverryttely, vaihtuvat teemat ja harjoitteet, loppuverryttely sekä venyttely. Haastetta ja vaihtuvuutta luodaan myös käyttämällä erilaisia välineitä. Vesiliikuntaryhmämme ovat sekaryhmiä ja avoimia kaikille.

 

Paikkasi altaaseen varaat https://vello.fi/klaukkalankissankello-/

 

Eri ryhmien harjoitteluajat näet täältä.

Allasjumppa

Allasjumpassa harjoittelun tahti on rauhallisempi kuin vesitreenissä. Allasjumppa on sopiva vesiliikuntamuoto työikäisille, osa-aikaeläkeläisille, aloittajille sekä tuki- ja liikuntasairauksista oireileville.

Vesitreeniä työikäisille

Kokonaisvaltainen ja tehokas vesitreeni on suunniteltu kokeneille ja hyväkuntoisille harjoittelijoille. Ryhmiä on aamuisin ja iltaisin.

Ikäallas

Ikääntyville miehille ja naisille tarkoitetussa vesiliikuntaryhmässä pääpainona ovat lihaskunnon ja liikkuvuuden parantuminen, hengitys- ja verenkiertoelimistön kunnon kohottaminen sekä tasapainon harjoittaminen.

Oma vesiharjoittelu

Kissankellon altaasta on varattu omaharjoitteluvuoroja arkiaamuisin ja iltaisin aikoja myös itsenäisesti, oman ohjelman mukaan harjoitteleville asiakkaille. Omaharjoittelu aloitetaan yleensä fysioterapeutin ohjauksella, jolloin laaditaan yhdessä henkilökohtainen harjoitusohjelma. Tämän jälkeen harjoittelua jatketaan itsenäisesti vedessä. Harjoitusohjelman tekemistä varten tulee varata fysioterapia-aika.

Yhdistysten vesiliikuntaryhmät

Kissankellon allastiloissa ohjattua vesiliikuntaa järjestävät myös:
- Allergia- ja astmayhdistys
- Eläkeliitto
- Kehitysvammaisten tuki ry
- NuVoLi ry
- Nurmijärven Invalidit ry
- Klaukkalan eläkkeensaajat ry

Lisätietoa ryhmistä saat yhdistyksiltä itseltään.

Yhteystiedot

Kissankellon toimisto
Suopolku 1 talo E, 01800 Klaukkala
Puh. 040 735 7222
Sposti: kissankello@onnenkimpale.fi

IMG_0797
IMG_0799

Vesiliikuntaa kaikille

Kissankellon allasvesi on mukavan lämmintä: 30–32 astetta. Lämpimän veden ansiosta taustaltaan erilaiset asiakkaat pystyvät harjoittelemaan vedessä.

Ajanvaraus

Kissankellossa käyvät seuraavat liikuntaedut

Liikuntaedut
Kissankello logo nettisivulla 2023
xb71c26495775fba9d7b8d759a5fab8de.png.pagespeed.ic.PV5yKJu-zN
xb16e961e681b6d1810d7a80e513c3d08.png.pagespeed.ic.HLd-u5QW6p

Allas- ja kuntoutuspalvelut, tilavuokraus

Vastaava fysioterapeutti Susanna Peltola
Suopolku 1 talo E, 01800 Klaukkala
Puh. 040 735 7222
Sposti: kissankello@onnenkimpale.fi

Asumisen palvelut

Palvelutalojen johtaja Eeva Laine-Hasan
Heikkarinkuja 4, 01900 Nurmijärvi
Puh. 040 7740 113
Sposti: eeva.laine-hasan@onnenkimpale.fi

Nurmijärven Onnenkimpale ry
Heikkarinkuja 4, 01900 Nurmijärvi
y-tunnus 1467183-3